Over Siveno

Ontdek Siveno

In dit verhaal nemen we u mee in hoe Siveno tot stand is gekomen en waarom wij staan voor duurzaamheid en onze natuurlijke producten.

Siveno is ontstaan na verschillende onderzoeken naar schadelijke stoffen in verzorgingsproducten met niet-natuurlijk toegevoegde of zelfs chemisch toegevoegde stoffen. Deze toegevoegde ingrediënten hebben niet alleen negatief invloed op het milieu, maar kan ook nog eens schadelijk zijn voor uzelf en uw naasten.

Bij Siveno vinden we dat dit anders moet, vanuit dit oogpunt zijn we aan de slag gegaan om onze producten 100% natuurlijk te produceren. Niet alleen om het milieu te helpen, maar ook de mensen, van jong tot oud.

Een natuurlijk veilige plek

Buiten dat de natuur voor ons heel belangrijk is, vinden wij dat de klant dit ook belangrijk moet vinden. Wanneer mensen Siveno horen, moeten ze denken aan veiligheid, liefde en geluk. Maar uiteraard ook duurzaamheid en de natuur.

In ons merk staat daarom natuur ook centraal. De natuur leidt ons, met de heerlijke geuren en natuurlijke extracten. Wij willen geen chemische stoffen, maar stoffen waar de mensen één zijn met de natuur en zich veilig voelen.

Door Siveno te gebruiken zegt u vaarwel tegen vervuilende en giftige stoffen die u momenteel dagelijks gebruikt. Onze producten zorgen voor het lichaam en de huid op een natuurlijke manier, het is een wonder!

Laat ons helpen om jouw huid en leven op een natuurlijke manier te ondersteunen en tegelijkertijd het milieu te helpen.

Waarom Siveno?

Siveno is meer dan natuurlijk, wij staan voor vernieuwing, verbetering en helpen ook de klant om zich bewust bezig te zijn met het lichaam op een verantwoorde manier te onderhouden en de chemische stoffen die andere merken bevatten.

Siveno maakt geen gebruik van synthetische conserveermiddelen, synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen en andere chemische ingrediënten.

Onze producten worden door ons lab getest, hierbij maken wij uiteraard geen gebruik van dieren. Siveno maakt gebruik van puur natuurlijke ingrediënten met innoverende geuren en samenstellingen. Hierbij belasten wij het menselijk lichaam en de natuur niet, in tegenstelling tot producten van de grotere merken.

Houd uw huid in balans

Siveno wil ervoor zorgen dat uw huid in balans blijft en deze balans niet wordt verstoord door externe producten, om deze reden zorgen wij voor veilige en natuurlijke verzorgingsproducten. Zo zien we bij andere grote merken dat synthetische stoffen worden gebruikt, terwijl deze totaal niet compatibel zijn met de huid. Bekende producten die dit bevatten zijn bodylotions en lippenbalsems, producten die vaak gebruikt worden.

Door regelmatig producten te gebruiken die deze synthetische stoffen bevat heeft uw huid geen tijd om zich te herstellen of te beschermen. Producten van Siveno zorgen voor veilig gebruik en hierbij hoeft uw huid zich niet eens te herstellen!

Siveno beschermt alles!

Persoonlijke verzorging is uiteraard voor iedereen belangrijk, maar daar stopt Siveno niet bij! Onze huishoudproducten zorgen voor een duurzame reiniging van uw huis, werkplek of welke plek u ook maar schoon wenst te maken! Wij vinden het net zo belangrijk dat wij uw huis goed verzorgen als dat u zichzelf goed verzorgt.

Standaard schoonmaakmiddelen bevatten vaak veel chemicaliën, deze stoffen ademen we in, komen op onze huid terecht en kan zelfs uw meubels aantasten. Maar ook uw huisdieren komen hiermee in aanraking, dit is uiteraard niet de bedoeling.

Deze chemicaliën belanden vervolgens in de gootsteen zo in het riool, in het water wat wij drinken, wat uw huisdier drinkt en waar u de planten water mee geeft.

Door Siveno toe te voegen aan uw huishoud-ritueel is uw gezin, huisdier én het milieu weer helemaal beschermd en zet u weer een stap in de duurzame en veilige richting.

Hoe stellen wij de geuren samen?

Siveno wil de geuren zo dicht mogelijk bij de bron houden en geuren gebruiken die u ook natuurlijk en comfortabel laten voelen. Onze geuren worden verkregen uit onze biologisch verbouwde planten. Door middel van stoomdestillatie winnen wij de plantaardige oliën uit de plant, deze methode gebruiken wij, omdat er hierdoor geen schade zal ontstaan aan de plant of de olie die wij gaan gebruiken.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat Siveno 100% natuurlijk is en ook zal blijven. U zult zich één voelen met de natuur!

Ga voor een betere wereld

De dagelijkse producten die u momenteel gebruikt heeft u uiteraard nodig, maar waarom chemische producten gebruiken, als u ook natuurlijke producten kunt gebruiken die geen schade aanbrengen aan u of de natuur. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.